Press Kit Dutch

CorporateRebels
Written by
- 3 min read

We werken graag samen met de media om de boodschap van de Corporate Rebels beweging verder te verspreiden. Hieronder een overzicht van relevante informatie; bio’s, afbeeldingen, video’s en contactgegevens.

article photo

Over Corporate Rebels

Vier jaar geleden gaven Joost Minnaar en Pim de Morree veelbelovende carrières op. Gefrustreerd door de trage en saaie corporate wereld, waren ze vastbesloten om organisaties te vinden en te bestuderen die werk leuk konden maken. Ze startten een blog genaamd ‘Corporate Rebels’.

Na het samenstellen van een bucketlist van pioniers, reisden ze de wereld rond op zoek naar voorbeelden van alternatieve manieren van werken. Ze interviewden managementgoeroes. Ze bezochten progressieve organisaties. Ze leerden van academici die bevestigden dat veel organisaties hopeloos ouderwets zijn georganiseerd. Sterker nog, ze vonden praktisch bewijs dat succes voor zowel bedrijven als werknemers mogelijk is - gebaseerd op vrijheid en wederzijds vertrouwen.

Vandaag de dag, na meer dan 100 van de beste denkers en doeners ter wereld te hebben geïnterviewd, delen de rebellen hun radicale visie over hoe we beter, succesvoller en vooral leuker kunnen werken. Joost en Pim geven keynote presentaties, workshops en evenementen over de hele wereld. Prominente media - waaronder The New York Times, Forbes, Huffington Post, The Guardian en de BBC - hebben over hun werk geschreven. De Corporate Rebels blog (waar het in 2016 allemaal mee begon) wordt gelezen in meer dan 100 landen.

Thinkers50 benoemde ze tot "Top 30 Emergent Management Thinkers In The World" en beloonde hen met de "Radar Award". Het Chartered Management Institute noemt ze "Eén van de nieuwe stemmen die het management nieuwe energie geven".

Als bedrijf doneert Corporate Rebels 10% van alle winst aan liefdadigheidsinstellingen en non-profitorganisaties die vechten om werk- en arbeidsomstandigheden over de hele wereld te verbeteren.

Over Joost Minnaar

Corporate Rebels mede-oprichter Joost Minnaar verliet zijn corporate baan in Barcelona, waar hij woonde na het behalen van zijn Master in Nanowetenschappen en Nanotechnologie aan de Universiteit van Barcelona. Hij reist de wereld rond om vooruitstrevende organisaties te onderzoeken en blogt over de ontdekkingen die hij doet. Joost is promovendus bij het Amsterdam Business Research Institute (VU, Amsterdam).

Over Pim de Morree

Medeoprichter Pim de Morree richtte Corporate Rebels op, nadat hij afscheid had genomen van zijn frustrerende corporate baan. Dit was drie jaar na het afronden van zijn Bachelor Industrial Engineering and Management Science en Master Innovation Management aan de Technische Universiteit Eindhoven. Naast reizen over de hele wereld om vooruitstrevende organisaties te onderzoeken, schrijft hij voor de Corporate Rebels blog en geeft hij keynote presentaties om organisaties te inspireren om hun manier van werken radicaal te veranderen. Samen met de rest van het Corporate Rebels-team ondersteunt hij de groei van een wereldwijde beweging om werk leuker te maken.

Afbeeldingen

Download rechtenvrije afbeeldingen hier.

Video’s

Corporate Rebels - Officiële Boek Trailer:

Contact

Neem voor interviewverzoeken of andere vragen graag contact op via info@corporate-rebels.com.

Subscribe to our newsletter

Share