Rene Marquenie

Rene Marquenie

ilionx

Eindhoven, The Netherlands

Ik ben een enthousiaste en pragmatische agile coach. Focus, durf, betrokkendheid, transparantie en respect zijn waarden die ik met hart en ziel uitdraag. Ik begeleid (scrum) teams op hun weg naar zelforganisatie en -sturing.

@marquenie LinkedIn marquenie.nl/

About

René is een ervaren en bevlogen Agile Scrum coach met een technisch bedrijfskundige achtergrond. In de afgelopen jaren heeft hij binnen dit raamwerk diverse rollen vervuld. Gestart als ontwikkelaar, doorgegroeid naar Scrum Master en tegenwoordig ook coach van Scrum teams. Hij heeft gewerkt met zowel teams op één lokatie als met gedistribueerde teams, waarbij een gedeelte van het team off-shore opereerde vanuit India.
Als Coach/Scrum master (bege)leidt hij uw teams vanuit een opstartfase naar zelforganisatie. Als trainer voorziet hij uw mensen van de juiste inzichten en vaardigheden om Scrum te kunnen toepassen. Als adviseur helpt hij u bij het uitrollen van Agile Scrum binnen uw organisatie en kijkt hij voortdurend naar mogelijke aanpassingen om betere resultaten te behalen.

Favourite pioneers

Bol.com
Bol.com

IT - Netherlands

Buurtzorg
Buurtzorg

Services - Netherlands

Simon Sinek
Simon Sinek

Thinkers - United States

Spotify
Spotify

Services - Sweden

Recent activity

Original poster

1Guru4U did not create any topics yet.

Replies

1Guru4U did not reply to any topics yet.